Blog

Kendinizi Özel Hissedeceğiniz 5 Farklı Yemek Odası Takımı

Çağdaş tasarımların ürünü olan yemek odası takımları ev dekorasyonunuza yenilik katmayı amaçlamaktadır. Klasik çizgileri modern düşünceler ile bir araya getirerek özgün bir tasarım ortaya koyan modeller, yemek sohbetlerinizin süresini artıracaktır. İnce detaylar ile harmanlanan seçilmiş modeller, evleriniz için yeni bir soluk yaratacaktır. Yeni modeller sayesinde eski çağda kalmış tasarımlardan uzaklaşarak 2022’ye ait olan modelleri görüntüleyebilirsiniz. Farklı renk kombinasyonlarını en uyumlu şekilde bir arada kullanan yemek odası modelleri aşağıda yer almaktadır. Bu 5 farklı model içerisinden evinize en çok uyacağını düşündüğünüz modeli seçebilir ve harikalar yaratabilirsiniz.

Aliya Yemek Odası Takımı

Aliya Yemek Odası Takımı

Aliya Yemek Odası Takımı içerisinde bir adet bench, bir adet masa, bir adet şifonyer ve bu şifonyerin aynasına yer verilmiştir. Takım içerisinde ayrıca derin oturum imkânı sunan sandalyeler de yer almaktadır. Sandalyelerin sırt kısmında bulunan dikiş detayları, zamanın ötesinde bir görünüm açığa çıkaracaktır. Modelde genel olarak farklı geometrik şekiller bir arada verilmiştir. Örneğin aynanın tasarımı yuvarlak olup yarısında ahşap yarısında ise gold çerçeve kullanılmıştır. Sıradanlıktan uzaklaşarak tasarlanan bu model içerisinde 3 ahşap ayaklı şifonyer kullanılmıştır. Şifonyerin bir rafı düz tutma kulpuna sahip iken bir rafında da yuvarlak kulp kullanılmıştır. Masanın üst tabakası düz üretilmiş olup ayak kısımlarında kavis söz konusudur.

Asel Yemek Odası

Doğallıktan şaşmayan insanlar için özel olarak üretilmiş olan Asel Yemek Odası siyah ayaklara sahiptir. Modelde yer alan masa ahşap tabakadan oluşmaktadır. Modelde yer alan bench rahat bir sünger ile donatılmıştır. Bu sayede yemek yerken rahat edebilirsiniz. Modelin şifonyerinde özgün bir tasarım göze çarpmaktadır. Şifonyerde üç adet kapak olup bu kapaklardan ilki düz ahşap görünümündedir. Diğer iki kapak ise siyah ile donatılmış olup minimalist çizgiler kullanılmıştır. Takımda yer alan ayna yuvarlak bir forma sahip olup dışında çerçeve bulunmamaktadır.

Venüs Yemek Odası

Venüs Yemek Odası hem rahat hem de özgün tasarımları bir araya toplamıştır. Rahatlıktan ve kaliteden ödün vermeden tasarlanan bu modelin oldukça şık bir görünümü vardır. Venüs şifonyerin ve Venüs masa takımının ayaklarında paslanmaz birinci sınıf metal kullanılmıştır. Hem masanın hem de sandalyelerin ayakları sıradan tasarımdan çok daha uzaktır. Dörtgenlerin ortada birleşmesi şeklinde tasarlanan ayaklar oldukça dikkat çekicidir. Modelde yer alan ayna, iki ayrı parçadan oluşmaktır. Bu iki parçanın her biri metal renk ile çevrelenmiştir.

Mars Yemek Odası Takımı

Mars Yemek Odası Takımı

Mars Yemek Odası Takımı yalnızca bu yılın değil her yılın gözde parçası olmak için adaydır. Takım içerisinde; iki ayrı parçadan oluşan ayna, bir adet metal ayaklı masa, bir adet metal ayaklı şifonyer, bir adet siyah ayaklı bench yer almaktadır. Ayrıca bu takım içerisinde yemek masası ve yemek sandalyeleri de bulunmaktadır. Tamamen grinin ihtişamı ile donatılmış bu model, yemek odalarınıza şıklık katmak amacı ile tasarlanmıştır. Bu modeli satın alarak misafirleriniz ile huzurlu yemek sohbetleri edebilirsiniz.

Milenyum Yemek Odası Takımı

Beyaz tonlarına sahip olan bu takım, boz kumaşlar ile kaplanmıştır. Takım içerisinde yer alan süngerler, sizler için oturum rahatlığı sunacaktır. Takım içerisinde bulunan şifonyer iki farklı raftan oluşmaktadır. Hem şifonyerin hem de sandalyelerin ayakları oldukça uzun üretilmiştir. Bu sayede şık bir görünüm ortaya çıkmıştır. Hem masada hem de diğer parçalarda birinci sınıf kalitede malzemelere yer verilmiştir. Milenyum Yemek Odası Takımı sahibi olarak odalarınızda ışıltılı bir hava yaratabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir