Blog

Ticari Dekorasyonda Nelere Önem Verilmelidir?

Ticari Dekorasyonda Nelere Önem Verilmelidir?

AVM’leriniz için ticari bir dekorasyon çalışmasında mutlaka dekorasyon dünyasına ait olan trendlerin yansıtılmasına ve endüstriyel, modern dekorasyon ürünlerinin kullanılması ile iç mekanın ön plana çıkarılmasına dikkat edilmelidir. Dekorasyona dair kullanılan tüm mobilya seçenekleri ve aksesuarlar ise iç mekanın sahip olduğu karakter ve mimari açıdan yapılacak olan proje çalışması ile uyumlu olmalıdır. Bu dikkat gerektiren konulara eğilerek, bütünde uyumu yakalama yoluna gidiyoruz.

Ticari Dekorasyonda AVM Ürünlerine Uygun Raflar, Bölmeler

AVM mağazalarınızda sergileyeceğiniz ürünlerin modern dekorasyon ve mimari çalışmalar ardından sıradan raflar ile sunulmaması gerekir. Burada önemli olan modelleri en güzel şekilleri ile ön plana alabilmek ve çalışanlar içinde ürünleri tanıtırken fonksiyonel kullanım sağlayabilecekleri raf ve stant tasarımlarını gerçekleştirebilmektir. Sizin için gerçekleştirdiğimiz projelerimizde ürünlerin yerleşeceği alanlar için ahşap raflarından, siyah çelik ile birleşen endüstriyel raf ve stant tasarımlarından yararlanıyoruz.

Seramik ürünlerin ve aksesuarların güzelliklerini en iyi şekilde yansıtan diğer bir yöntemde ise cam raf uygulamaları ile mağazalarda şık bir görünüm elde ediyoruz. Beyaz veya antrasit gibi modern dekorasyonun en çok tercih edilen renk tonlarına sahip ahşap, mdf parçalar sayesinde ise beyaz eşya ürünler için özel bölmeler, depo dolapları, raflar, kapaklı ürün dolapları ve daha birçok mobilya elemanını sizler için tasarlayarak montajını gerçekleştiriyoruz.

Ticari Dekorasyonda Mobilya Kullanımı

Ticari dekorasyonda ürünlerinizi yerleştirecek alanların hazırlanması kadar tüm mağazaların modern ve şık görünmesini sağlamak için mobilyaların ve aydınlatma araçlarının da doğru seçilmesi gerekir.

Markanızın dinamik ve her daim kendini yenileyen yapısını müşteri kitlenize aktarmak için iç mekanda da dekorasyon dinamiklerini yansıtan bir havayı elde etmemiz önemlidir. Bu kapsamda çalışanlar için hem konfor sunacak hem de endüstriyel-modern çizgiler ile öne çıkak olan geometrik tasarım formlarına sahip ahşap veya parlak beyaz mdf masaları ve mağaza banko modellerini tasarlayarak, dekorasyona dahil ediyoruz.

Sıradan tasarımları çok geride bırakan yenilikçi ve birden fazla geometrik form detayının kullanıldığı mağaza banko ve masa modellerimizle, AVM’ler ve plazalar için gerekli olan oval formlu, geniş, dinlenme ve oturma alanlarını tasarlıyoruz. Plazaların ve AVM’lerin genellikle ana salonlarında kullanımı tercih edilen yuvarlak, dikdörtgen ve kare formlu modern dekorasyona sahip yeni nesil bank tasarımlarını, şık minderler ve trend renkler ile buluşturarak, çarpıcı mimari bir görünümü yakalıyoruz. Duvarlar üzerindeki renk ve raf çalışmalarını, gömme led aydınlatmaları ve ilgili alanlara yerleştirdiğimiz ledli marka isim panellerini kullanarak mimari açıdan desteklenmiş bir alan yaratıyoruz.

Ticari Dekorasyonda Aydınlatmalar

Mimari detaylara uygun mobilya seçimleri ardından kullanılacak aydınlatmalara ise duvar renklerinden zemin dokusuna kadar tüm alanların görünümü ele alınarak tarafımızda belirlenir. Tavana gömülü led aydınlatmalar. Daha endüstriyel bir tarza hitap eden ahşap ve antika aydınlatmalar, eskitme tip rustik ampül aydınlatmalar tüm dekor bileşenlerine uygun şekilde seçilmektedir.  Klasik bir hava elde etmek istediğinizde ise kristal detayların önde olduğu ihtişamlı aydınlatmaları uyguluyoruz.  Balon model olarak adlandırdığımız ve kurumsal şirketlere en iyi derecede yakışan modern ve sarkıtmalı aydınlatma tipleri ise projelerimizde yer alır. Daha birçok uygulama yeni tasarımları en iyi şekilde uygulayan ekibimizce gerçekleştirilir.

Kurumsal Şirketlere Özel Dekorasyon Uygulamaları

Kurumsal şirketlere ve plazalara yönelik gerçekleştirdiğimiz mimari çalışmalar ve dekorasyon çalışmalarımız, AVM’lerde olduğu gibi geniş seçeneği içerir. Farklı duvar kağıtlarının uygulanması, tuğla görünümlü duvar döşeme işlemleri, led aydınlatmalı marka adı çalışmalarının uygun duvarlara yerleştirilmesi, müşteri temsilcileri için özel cam bölme odaların geniş ofis alanına uygulanması tarafımızca gerçekleştirilir.

Diğer yandan tüm duvar ve zemin dekorasyonu ile uyumlu çalışma masası, sandalye, dinlenme alanı koltukları, bankolar, evrak dolapları dekorasyon hizmetimiz kapsamında sizlere sunulmaktadır.

Her detayı düşünerek geniş bir konseptte hazırladığımız projemizde ahşap, çelik, mermer, ayna, cam, mdf, masif ahşap, siyah mdf ve daha birçok materyali kullanarak, modern mobilyaları tasarlayıp, beğeninize sunuyoruz. Özellikle kurumsal şirketlerin yönetici ofislerinde, yaratıcı yönetici odası mobilyaları ve dekorasyon dokunuşlarımız ile endüstriyel, kurumsal bir görünümü yansıtıyoruz. Uygun tabloların duvar dekoruna dahil ederek, duvarların oda içinde gerekli efekti yakalanması amacı ile renklendirilme çalışmalarımızı yapıyoruz. Raf uygulamalarının yapılması, zemine ait parke veya mermer döşemlerine uyumlu, alanı genişletici aydınlatma ürünlerinin kullanılması çalışmamız kapsamında izlediğimiz önemli adımlardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir